dissabte, 16 de novembre del 2013

Un bon comunicador

Un bon comunicador
A la classe de COED vàrem fer una activitat molt interessant on cada un de nosaltres havíem de triar un comunicador que ens agrades com informava a la gent. Jo vaig triar a la Maria Fernández, qui surt al canal 3’24 en la secció dels esports.
Vaig pensar que era una bona comunicadora ja que té una bona vocalització, a l’hora d’explicar és imparcial, una qualitat que penso que costa molt d’aconseguir, i també considero que és una persona directa i segura de si mateixa.

Un cop cada company va dir el nom del bon comunicador que havien triat vàrem escollir les característiques per les quals creiem que eren bons comunicadors. Les característiques són les següents: directa, adequat al públic, bona vocalització, clar, domini del tema, naturalitat, proper, motivador, segur, discurs organitzat, sincer, entonació correcta, to (actitud), expressivitat i volum.


La conclusió que vàrem treure va ser que alhora de valorar un comunicador, valorem paràmetres del nostre interès. Sortiren diversos comunicadors perquè cada un de nosaltres valorem diferents paràmetres, però la majoria de noms són de periodistes. Tenint presents aquestes qualitats, es pot millorar i aprendre a ser un bon comunicador.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada