diumenge, 24 de novembre del 2013

Travessa d'orientació: baixador de Vallvidrera fins a Sant Cugat

Travessa d’orientació

El 11/11/2013 un cop acabada la Conferència de Jaume Cela vàrem agafar les motxilles i ens vàrem desplaçar amb ferrocarrils i metro fins al baixador de Vallvidrera, on començaria la nostra excursió fins arribar a Sant Cugat.


El meu grup, compost per: el Ivan, la Cristina, l’Aina, la Núria, l’Ariadna i jo, vam ser els primers a sortir. Cada grup sortia amb 5 minuts de diferència per així no trobar-nos.
Al principi tot anava molt bé, fins i tot ens vàrem trobar un porc senglar al qual no ens hi acostarem però si que li vam fer una foto de record. Més endavant vàrem tenir alguns dubtes respecte a si ens havíem equivocat de camí però per sort ens vàrem trobar un home passejant al seu gos i ens ho va poder aclarir. La resta de la travessa va ser molt entretinguda i molt divertida. Vàrem estar caminant un total de 3 hores i 30 minuts però va merèixer la pena ja que arribàrem al lloc final. Tinc un molt bon record d’aquesta sortida ja que va ser molt entretinguda i com a grup ens vàrem haver d’unir i ajudar per arribar a un fi  comú.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada