dissabte, 9 de novembre del 2013

Google Sites i Wikispace







Google Sites és una aplicació en línia que permet crear pàgines web d’una forma senzilla i de manera visual. Permet compartit l’ informació amb facilitat per veure-la i editar-la per un grup reduït de col·laboradors o amb tota la seva organització o amb tothom. També és poden incloure gadgets. El requisit que es demana es tenir una compte de Google. 

Per a crear  una pàgina a Google Sites, hem d’anar a https://sites.google.com

crear una pàgina amb Google Sites és molt senzill, simplement hem de prémer sobre Create New Site i una guia de pas a pas ens portarà per les diferents opcions. L'informació extreta de: http://www.ayudaenlaweb.com/diseno-web/que-es-google-sites/

La nostra tasca era crear un Google Sites i amb un grup format per: Núria Pujol, Aina Massager, Ivan Romero, Cristina Taberner i jo, varem crear-lo, és titula l'última fila i començem per una gran família. Aqui us deixo una imatge de la nostra gran familia. 




Una wiki és un lloc web col·laboratiu que pot ser editat des del navegador pels usuaris. Els usuaris d’un wiki poden d’aquesta manera crear, modificar, enllaçar i esborrar el contingut d’una pàgina web, de forma interactiva, fàcil i ràpida. Un dels wikis més coneguts és la wikipedia.

Els projectes wiki tenen normalment historials amb totes les modificacions que s’han fet dels seus continguts. D’aquesta manera se’n poden veure totes les versions i recuperar l’informació eliminada o desfer edicions vandàliques, ja que els canvis s’apliquen normalment a l’instant, sense que cap mena d’usuari de confiança o administrador els hagi revisat i confirmat abans. Tanmateix, si el vandalisme és excessiu, es poden protegir les pàgines wiki per tal d’impedir que ningú o només una aprt d’usuaris les puguin editar.  
L'informació extreta de: http://ca.wikipedia.org/wiki/Wiki

A continuació un vídeo que mostra que és una Wiki


Per crear un wiki s'utilitza l'eina wikispace, Aqui una guia per a saber com funciona:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada