divendres, 18 d’octubre del 2013

SIR KEN ROBINSON

Conferència de SIR KEN ROBINSON

Avui a COED he vist una conferència de Sir Ken Robinson a partir d’aquesta conferència hem parlat de què és una conferència i què demanar a l’espectador.








Podríem definir la conferència com un tipus d’exposició oral, impartida per especialistes, centrada en un tema específic i d’interès pel públic al qual està destinat.  Una conferència demana de l’orador una preparació prèvia però hi ha diferències entre el text escrit i l’oral.

Un cop finalitzada aquesta conferència i haver parlat de la conferència, la Rosa ens proposa una activitat que és la següent:

Què tenen en comú?

a)      Explicació de les notícies del telediari.
b)     Conversa entre 2 nens al pati.
c)      L’explicació d’un conte sense llibre. 

Podem dir que des del punt de vista de la planificació (programació) el A i el C són semblants ja que els dos estan prèviament escrits, en canvi el B és totalment espontani.

Des del punt de vista del context (situació) el que tots tenen en comú és el canal de la veu. Però és necessari un suport visual en el B depenent del context i el C és independent del context.

Llenguatge oral formal: té característiques de l’oral i l’escrit


El llenguatge oralà no està contraposat a l’escrit, sinó que l’oral és un continu que a vegades té característiques de l’oral o de l’escrit i això depèn del context. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada