dimecres, 16 d’octubre del 2013

Anàlisi d'un blog educatiu



Avui a classe de GTIC ens han proposat una activitat que es analitzar blogs educatius. En el seu blog hem pogut trobar diferents blogs educatius de diverses persones i la nostra activitat era que havíem de analitzar-ne i responent a les preguntes següents. A continuació, analitzaré un bloc educatiu que s'anomena: El bloc dels nens i nenes de la cucafera, ja que en un treball de seminari varem tenir que analitzar revistes i vaig tenir l’oportunitat de analitzar la Cucafera, per aixó em va cridar l'atenció aquet blog. infantslacucafera

1.            Quins tipus de continguts hi ha publicats i en quin format.Podem trobar vídeos, imatges, fotogràfies, activitats de classe per tal que els pares puguin veure el que els seus fills realitzin. 

2.            Com encaixa amb les diferents classificacions que trobem al llibre.
És un blog de centre on expliquen activitats que els nens dues a terme i es divideix segons la classe que son. Aquest blog serveix per mantenir una relació directa amb els pares i que ells des de casa puguin veure les diferents activitats que es realitzen. 

3.            Qui els publica?
Les públicacions són realitzades per el professorat del centre. 

4.            Hi ha alguna estructura en el bloc?
En el blog trobem una lista de les diferents classes que formen l'escola, a la dreta el rellotge, calendari, arxius d'entrades i els comentaris recents 

5.            Quina plataforma utilitzen?
Utilitzen la plataforma XTEC

6.            Com són les entrades?
Les diferents entrades tenen un redactat explican l'activitat i seguidmanet una imatge o vídeo. 

7.            Quines competències s’hi treballa?
competencies educatives

8.            Hi ha comentaris?
Si, comentaris dels pares i les mares dels infants 

9.            A qui va dirigit?
Principalment als pares dels infants pero tambe a tthom que estigui interessant a coneixer que es realitza a aquesta escola. 


10.         Hi ha blocroll?
si, hi ha un apartat on es mostren els enllaços segons les classes. 

Crec que els blogs educatius son mol interessants, no nomès per donar-se a coneixer sinó també per el fet que els pares tinguin mes contacte amb l'escola i amb les activitats que els seus fills realitzan. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada