dimecres, 2 d’octubre del 2013

Google Drive


Avui hem pogut veure què és el Google Drive quins avantatges té.

Google Drive és una eina que ens ofereix google per a desar, editar, comentar compartir i publicar documents on-line de manera privada o grup.
amb Google Drive podem crear documents de text, presentacions,formularis, fulls de càlcul entre d’altres tipus de documents i etiquetar-los de manera que puguem localitzar-los amb facilitat dins l’espai anomenat My Drive, que el diferenciem de l’espai Shared with me que és onn aniran a parar els documents que els demés comparteixen amb mi.
Cal dir que Drive també aporta funcionalitats similars a Dropbox i permet guardar tot tipus de documents.  

Ús deixo aquest vídeo per introduir-nos als documents google. 



 Avantatges
Els treballs en grup s’organitzaven partint el treball en diverses parts i es repartien entre els els membres del grup, el resultat final és, un sumatori de les diverses aportacions fetes pels components del grup. En canvi realitzant un treball amb grup amb el Google Drive, es un treball mes col•laboratiu, amb constants interaccions entre els components del grup: es valoren els possibles enfocaments, s’aporten dades, idees, reflexions i experiències, es prenen decisions, s’elaboren i revisen documents de forma conjunta hi ha una exigència mútua entre els components del grup. La sensació que queda és d’enriquiment personal, d’aprenentatge compartit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada