dimarts, 10 de desembre del 2013

D'identitat i Territori

Exposició d’identitat i territori


Avui hem presentat el treball de territori, aquest treball forma part de la nota de COED i GTIC. Aquest treball l’hem realitzat amb parella, la nostra parella la formava l’Ariadna Muñoz i jo, Ivette Martí. El nostre treball l’hem realitzat sobre l’Adopció.

La tria del tema no ens va costar gaire ja que un dia mentre estàvem parlant les dues vàrem veure que teníem en comú aquest tema. Feia un any i mig que els pares de l’Ariadna van adoptar un nen, en René a Mali, i feia un any que els meus oncles varen adoptar en Jorge a Filipines.
Com vàrem estar d’acord tan ràpid, ens vàrem posar a realitzar aquest treball en seguida. En aquest treball volien que utilitzéssim els programes que hem après a les classes de GTIC  i en l’exposició oral es valoraria si el català emprat era l’adequat, si la vocalització i el to de veu eren correctes, etc. L’exposició d’aquest treball havia de durar uns 8-10 minuts aproximadament. Aquest treball havia de servir per expressar els sentiments que aquesta experiència ens havia  transmès i si ens havia fet créixer com a persones.
El nostre treball consta de dues parts, ja que vàrem crear unes imatges amb so amb el Youtube on volíem que els nostres companys s’emocionessin i un cop acabat, vàrem passar un prezzi creat per a nosaltres on explicàvem les nostres vivències personals, els sentiments que ens havia transmès i  alguna anècdota.
Penso que és un treball molt interessant ja que coneixes que tens en comú amb les altres persones del grau. A més per fer una bona exposició has de dominar bé el tema i d’aquesta manera practiques tot el que hem après amb la lectura de Com parlar bé en públic alhora que tot el que hem après a la classe de COED  i  GTIC. 


Aquí us deixo el Prezzi que varem realitzar:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada