dimecres, 18 de desembre del 2013

Bon Comunicador

Albert Om 





Al 17 de desembre vàrem fer l’exposició del treball del Bon comunicador. Aquest és un treball que ens van proposar a principi de curs i el qual havíem de realitzar-lo amb grup.

El nostre grup estava format per: Cristina Taberner, Aina Massaguer, Núria Pujol, Ariadna Muñoz i Ivette Martí. El bon comunicador que finalment vàrem triar per a la realització d’aquest treball  va ser Albert Om.
El treball consistia en què durant dos mesos i mig aproximadament havíem de seguir un comunicador que nosaltres penséssim que era  un bon comunicador. Nosaltres per a poder fer l’exposició oral, vàrem decidir crear un blog on poder mostrar tot el seguiment que havíem fet durant aquests mesos. La direcció del nostre blog és la següent: http://elmillorcomunicador.blogspot.com.es/

En aquest blog trobarem la seva biografia, els diferents programes de televisió que ha realitzat com ara el Convidat, i també programes de ràdio que ell fa. Hem explicat el perquè nosaltres pensem que és un bon comunicador, com per exemple: sap expressar-se bé, amb naturalitat, to de veu correcta que alhora el sap adaptar al públic, entre d’altres qualitats. També hem posat vídeos de Polònia, ja que és un programa en el qual l’imiten. A part de seguir-lo per la televisió, també hem seguit al seu TWITTER del qual podem dir que el dilluns, que és el dia que es televisa el Convidat, realitza molts tweets. D’aquests hem pogut comptar-ne uns 14, en canvi la resta de la setmana fa entre 1 o cap tweet. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada