dimecres, 18 de setembre del 2013

Declaració d'intencions


Per a tots els lectors d'aquest blog soc la ivette i m'agradaria, en primer lloc, comunicar la il·lusió amb la que obro aquest projecte ja que és una nova experiència i espero que sigui de gran ajuda tant per mi com per qui l'observi. Aquest blog forma part de l'assignatura de les Noves Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) que aquest any estic cursant dins el primer any universitari del grau d'Educació Infantil, i ha estat una invitació del nostre professor per tal de compartir el nostre coneixement al respecte.
En segon lloc i començant ja amb l'inici del blog voldria fer-vos saber les meves intencions i l'objectiu a aconseguir. Aquest, serà una petita eina on podré anar arxivant els diferents aprenentatges que realitzi durant el primer semestre. L'objectiu en serà doncs, compartir amb tots vosaltres els meus apunts, activitats, imatges o diferents notícies que trobi interessants, d'actualitat i relacionades amb la matèria en qüestió per apropar-nos a ampliar el coneixement de les noves tecnologies així com fer-ne un bon ús. Trobo que un dels aspectes més interessants és la possibilitat que això ofereix als diferents bloggers d'entrar en aquest espai, comentar-lo i aportar nova informació.

Per últim, desitjo que aquesta experiència sigui d'allò més interessant i agradable per aconseguir el nostre objectiu. Des d'ara queda iniciat aquest blog.